Kausi alkoi

LoSB P12 joukkue aloitti kautensa viikonloppuna. Ensin lauantaina pelattiin alemman haastasarjan P12 ikäluokan sarjaturnaus Hyvinkään Onni-Areenalla ja sunnuntaina miteltiin yhteisjoukkueemme voimin P13 alemman haastajasarjan pelit Askolassa.

LoSB Yellow tulessa lauantaina

Yellow peliryhmämme käynnisti kautensa Hyvinkäällä. Ensin vastaan asettui Icehearts Vantaa. Ottelu alkoi räväkästi LoSB Yellown painaessa heti pelin toiseen päätyyn. Joukkue ei lainkaan arastellut. Ei edes ilopillerimme Mico. Määrätietoisesti Mico laukoi ensimmäisessä vaihdossaan heti tolppaan ja heti perään syöttö veljelle, tuloksena maali. Eikä aikaakaan, kun jo seuraavasssa vaihdossa pikkumies painoi pallon häkkiin tilanteeksi LoSB: lle 2-1. Liekö tämä 7 vuotias peluri nuorin P12 sarjan maalintekijä?

Ensimmäisessä erässä LoSB sai muitakin sarjamaalitilinsä avaajia. Jooa painoi kaukolaukauksellaan pallon verkon perukoille ja hetkeä aiemmin Eemil oli taistellut itsensä hienosti tilastoihin. Hienoja onnistumisia saimme heti ottelun avauserässä. Muutama pieni vaihtovirhe kostautui ja vastustaja rokotti niistä armottomasti. Erätauolle meidän 4-2 johdossa. Toisessa erässä meiltä nähtiin kaksi maalia, kun vastustaja onnistui kolmesti. Emmiina näytti tyttöenergiaa ja hieno laukaus, hieno maali! Myös Petja kävi heilauttamassa häkin ja viimeiseen erään lähdettiin tiukassa maalin 6-5 johtoasemassa. Viimeisessä erässä ei sitten säbäjumalat olleet meidän puolella ei sitten ollenkaan. Tolpat ja ylärimat kolisi useaan otteeseen. Puolustus taisteli uhrautuvasti koko ottelun ajan, eritoten viimeisen erän. Ajassa 44:28 (32sek ennen loppua) vastustajalla kävi niin sanotusti pulla ja meidän pakin purkuyritys kimpoili maalivahtimme yli harmittavasti maaliin. Lopputulos 6-6 ja 1 piste lähti heti ekassa matsissa kohti Lohjaa. Valmentajan kanssa laskettiin pelin aikana 7 tolppaa tai ylärimaa meiltä. Valmentajan sanoin " Jatkossa yritetään saada pallo maaliin. Tolppaan on vaikeampi osua, joten tähdätään jatkossa maaliin! " Myönnettäköön, että myös meidän päädyssä tolpat kolisivat muutamasti, mm viimeisellä minuutilla.

Hienosta avausottelusta olikin mukava lähteä toiseen peliin, vastaan asettui edellisviikonlopun vastus Grankulla IFK Black. Meiltä jälleen loistava ensimmäinen erä. Jooan laukoessa jo päivän toisen maalinsa aloitimme maalinteon, 0-1 LoSB: lle jo ennen kuin peli ehti vanheta minuuttia. Meidän maalivahti otti loistotorjuntoja ja näytti heti alusta lukien, että Kauniainen ei helpolla pääse tänään. Eikä päässytkään. Ensimmäisen erän lopulla Emmiina täräytti niin ikään päivän toisensa. Jutin sanoin " Ylämummoon". Maalivahdilla ei ollut mitään saumaa. Emmiinan ensimmäinen erä: 1+1. Huikea mimmi kasvamassa meidän jengillä.

Toinen erä alkoikin hiukan heikommin, 3 maalia omiin kolmessa minuutissa. Vastustajan #23 oli selkeästi isketty heillä etulinjaan tulittamaan maaleja. Hienoja maaleja tekikin, tuuletuksista näki että kaveri oli ennenkin maaleja tehtaillut. Ottelun puolivälin jälkeen saimme jälleen uuden maalintekijän sarjapeleissä, kun Emil täräytti päivän ensimmäisellään ottelun tilanteeksi 4-3. Tärkeä kavennus tuohon kohtaan. Sitten olikin 2. erän viimeiset 5 minuuttia jälleen hiukan uneliasta LoSB: ia ja erätauolle lähdettiin 7-3 tilanteesta. Kolmannessa erässä ei enää LoSB :n jalka jaksanut ja matkaväsymys painoi. Kolmas erä vastustajalle 5-3 ja lopputulos 12-6. Emmiinan toimiessa päivän maalitykkinä, iskien jo kolmannen osumansa kahteen peliin. Micon hienosta taistelusta seurannut tilanne päätyi Emmiinan mailasta maaliiin. Erän ensimmäinen 5 minuuttia oli kuitenkin antanut pientä toivoa, kun Emil iski matsin toisensa. Hienoa Emil! Vastustaja iski vielä parit häkit ja päivän viimeisen naulasi Elias hienolla vedolla pakin tontilta. Sinnekin loisto onnistuminen.

Joukkueemme onnistui peleissä ja pisteissä laajalla rintamalla, mikä lupailee hyvää jatkon kannalta. Peluuttamisemme tähtää tasaiseen joukkuetaisteluun. Vastustajalla oli selkeästi eri näkemys, peluuttaessaan #23 kärjessä tehtailemassa maaleja. Tämä taitava pelaaja taisi olle ylemmän haastajatason peluri vuotta nuoremmista, eli samaa ikäluokkaa kuin meidän monista Yellown pelaajistamme. Kolme jojon tähteä menee joukkuehengelle, kaksi tähteä pelirohkeudelle ja yksi tähti asenteelle.

Tästä on hyvä lähteä kohti tulevana sunnuntaina pelattavaa kotiturnausta. LOSB!

LoSB P13 - yhteisjoukkue

Yhteispeliryhmämme matkasi sunnuntaina Askolaan ja pelasi siellä kaksi peliä. Meidän joukkueestamme oli mukana tällä kertaa reilun kentällisen verran kenttäpelaajia.

Ensimmäinen matsi, vastassa TU, alkoi hermostuneesti ja kone ei millään vaikuttanut käynnistyvän. Pelin ensimmäiset 22 minuuttia ja taululla tappioasema 5-0. Sen jälkeen alkoikin tapahtumaan!

Toisen erän lopulla Aaro ensin kavensi 5-1 ja perään P13 jengin Axel näytti maalinteon mallia. Erätauolle tilanteessa 5-2. Selkeästi joukkueesta huomasi jo ahaa - elämyksen, että hei tämähän voi olla mahdollista. Erän alkuun kolmas maali ja takamatkaa olikin enää kahden maalin verran. Kaikki ymmärsivät, että nyt vedetään loppuun asti täysiä. Ajassa 9:30 tuli vielä pieni lapsus, mutta sitten alkoi tapahtumaan. Meidän Lenni laittoi shown pystyyn, ottelun viimeiset 5 minuuttia ja Lennille kirjattiin 1+2. Lennin mailasta lähti läpiajotilanteesta kiskaistu 6-6 tasoitus. 5-0 tappiolta 6-6 tasapeli, voidaan olla hienosti ylpeitä!

Toinen ottelu oli PakVi: a vastaan. Ottelu oli tasaista tuloksellisesti aina kolmanteen erään asti. Vastustajan mokke otti useita hienoja koppeja läpi ottelun. Kahden erän jälkeen tilanne meille 4-3. Kolmannessa erässä ei sitten maaleja tehnyt muut kuin LoSB. Lopputulos 7-3, ansaitut 2 pistettä lähti Lohjalle. Meidän pelureista verkkoja heilutteli Arttu, Miio ja Petja. Jos uusintaa satutte katsomaan niin Petjan maalia edeltänyttä vaihtoa kannattaa katsoa tarkkaan. Petja taisteli, piti palloa ja vielä kerran taisteli loppuun asti. Ja pallo lopulta häkissä!

Alla näet matsien uusinnat Youtubesta. Videot alkavat LoSB otteluiden kohdista.