Lohjan SäbäCuppi 2023

Joukkueemme järjestää syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna Salibandyturnauksen P13 ikäluokalle. Viime vuoden syyskuussa järjestämämme ns harjoitusturnaus antoi meille hyviä kokemuksia turnauksen järjestelyistä ja turnausta on kasvatettu edelleen. Pelit pelataan tänä vuonna Tennarin molemmissa saleissa.

Turnauksessa vähintään kolme ottelua/ joukkue. Turnauksessa menestyville jopa 4 tai 5 ottelua! Molemmilla tasoilla oma finaalinsa.

Turnauksessa järjestään kahdelle eri tasolle oma lohkonsa ja sijoitusottelunsa. Tasot ovat ylempi haastaja sekä toinen taso on alempi haastaja.  

Ilmoittautuminen turnaukseen on päättynyt 13.8.2023. 

Turnauksessa järjestetään buffa Tennarin lukiosalissa ja suositut arpajaiset. Palkintoina mm. Lohja Spa & Resort kylpylälahjakortti sekä Hesburger lahjakortteja. Kahvia, mokkapalaa sekä muuta makean & suolaisen nälkään! Maksu käteisellä, kortilla tai MobilePaylla.

Tulethan paikalle?!


Turnaukseen ilmoittautuneet joukkueet löydät Cupdom - sivustolta:

CUPDOM
(AH= Alempi haastaja, YH= Ylempi haastaja)
Otteluohjelma on valmistunut. Sivun alalaidasta voit ladata turnauksen otteluohjelman ja lohkojaon.

AH: n joukkueet jaetaan kahteen kolmen joukkueen alkulohkoon. Alkulohkopelit pelataan yksinkertaisena sarjana. Lohkojen kolmanneksi jääneet joukkueet etenevät sijoitusotteluun ("jumbofinaali"). Lohkojen kaksi parasta etenevät välieriin. Välierien voittajat finaaliin.

YH: n joukkueet ovat viiden joukkueen alkulohkossa. Alkulohkopelit pelataan yksinkertaisena sarjana. Lohkon kolmas ja neljäs pelaavat sijoitusottelun kolmannesta sijasta. Lohkon kaksi parasta pelaavat päivän finaalin.


Turnauksessa noudatettavat säännöt:

Peleissä noudatetaan ensisijaisesti PeliMaailman (Kausi 2023-24, Etelä-Suomi) sääntöjä seuraavin tarkennuksin / poikkeuksin:

5v5, kokoonpanoja ei rajoitettu, Peliaika 2x15min, Peliaika pysäytetään maalista, jäähystä, rangaistuslaukauksen aikana ja erotuomarin näytöstä, ottelun viimeinen (1) minuutti on tehokasta peliaikaa. Yksi tuomari. Maalintekijöitä ei kirjata/tilastoida. Tulos kirjataan pelin päätyttyä, ei reaaliaikaista tulospalvelua. "Jumbofinaali" voi päättyä tasan. Välierien ja finaalin ollessa peliajan jälkeen tasan, voittaja ratkaistaan rangaistuslaukauskilpailulla kolmella vetäjällä SSBL sääntöjen mukaisesti. Kummastakin joukkueesta 3 kenttäpelaajaa suorittaa kukin yhden rangaistuslaukauksen. Mikäli tämän jälkeen tilanne on edelleen tasan, samat 3 pelaajaa suorittaa yhden rangaistuslaukauksen kerrallaan, kunnes ratkaiseva tulos on saavutettu. Vain välierissä ja finaaleissa on käytössä 30 sekunnin aikalisä per joukkue.

Joukkueiden sarjasijoitus lohkoissa määräytyy pisteiden mukaan. Voitosta saa kaksi (2) pistettä, tasapelistä yhden (1) pisteen ja tappiosta nolla. Jos joukkueet päätyvät tasapisteisiin, niiden sarjasijoitus määritellään seuraavasti:

keskinäisissä otteluissa saavutetut pisteet, keskinäisten otteluiden maaliero, keskinäisissä otteluissa tehdyt maalit, koko lohkon maaliero, koko lohkossa tehdyt maalit, arpa.

Molempien sarjojen voittajajoukkueelle jaetaan pokaali sekä voittaneen joukkueen pelaajille mitalit. Kokoonpanoja ei ole rajoitettu, mutta mitaleja jaetaan max 20 kpl per voittanut joukkue.


Turnauksen järjestää:

Lohjan Salibandyn P13 - joukkue (2011-12 syntyneet)

© 2023 Lohjan Salibandy 2011-2012 . Kaikki oikeudet pidätetään.
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita