Pelit jatkuvat


Harjoitteluun palasimmekin jo viikko sitten pienellä porukalla. Nyt ovat kaikki loputkin lomailleet, viettäneet joulun ja juhlineet vuoden vaihtumista. On aika palata salibandyn pariin. 


Pelit jatkuvat heti ensi viikonloppuna, kun molemmat omat peliryhmämme osallistuvat sarjaturnauksiin sunnuntaina 15.1.2023. LoSB P12 Red Askolassa ja LoSB P12 Yellow Espoossa. Lisäksi yhteispeliryhmämme LoSB P13 jatkaa jatkosarjaansa jo lauantaina. Vuoden vanhempien joukkueen kanssa on kentällisen verran lähdössä pelaajiamme mittelöimään sarjapisteistä.


Losb P12 Red

Jatkolohkon ensimmäiset kaksi ottelua olivat meille hankalia joulukuussa, joten lähdemme metsästämään ensimmäisiä sarjapisteitä jatkolohkostamme. Vastassa Indians Black sekä Rangers. Helppoja matseja ei ole todellakaan tiedossa vaan hikisiä koettelemuksia. Lähdetään taistelemaan ja näyttämään lohjalaisten taisteluilme! LOSB!!


Losb P12 Yellow

Jos olivat hankalia Redin ensimmäiset jatkolohkon pelit joulukuussa, niin sitä se oli myös Yellow: lle. Etenkin toinen peli oli edellisessä sarjaturnauksessa todella vaisu ja pelistä ei jäänyt paljoa kerrottavaa. Nyt vastaamme saamme ensin SB-97 Oranssin sekä myöhemmin iltapäivällä Icehearts Vuosaaren. Periksi ei anneta ja lähdemme avoimin mielin taistelemaan pisteistä. Meillä mukana peleissä vanha uusi pelaajamme, #13 Urho. Katsotaan mitä on kikkavarastossa jäljellä viime kauden jäljiltä. Taistele LoSB!


© 2023 Lohjan Salibandy 2011-2012 . Kaikki oikeudet pidätetään.
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita