Talent Cup 2023

Talent Cup 2023 Jyväskylässä


6.5 - 7.5.2023 pelataan Jyväskylässä Talent Cup, joka tuo kaupunkiin useita eri seuroja. 126 eri joukkuetta kilpailee salibandyssa kahdeksassa eri hallissa ympäri Jyväskylää. Lähes 300 ottelua ja lähes 2000 pelaajaa. Hieno salibandyviikonloppu tulossa!! 

Meidän joukkueestamme lähtee kaupunkiin kaksi ryhmällistä, yhteensä 24 pelaajaa. Lisäksi 3 valmentajaa, joukkueenjohtaja sekä huoltajia. Peliryhmämme ovat nimetty kuten sarjassakin, LoSB P12 Red ja LoSB P12 Yellow. Mutta tällä kertaa olemme tasanneet kokoonpanot tasaisiksi, koska P12 ikäluokassa on turnauksessa vain yksi taso. Näin päätimme pitää molemmat ryhmämme tasavahvoina. Varmasti kaikkien etu turnauksessa. Erillistä kilpatasoa ei järjestynyt P12 ikäluokassa, johon meillä oli aikomus lähteä kokeilemaan siipiämme.

Nyt kuitenkin lähdetään katsomaan mihin meillä riittää tänä keväänä rahkeet. Viime keväänä Jyväskylässä kahdella ryhmällä myös, yhdet voitot molemmille. Voit katsoa tältä sivulta peliryhmiemme matkaa peleissä ja lohkojen tilanteita.

Viikonlopun vastustajiemme ovat mm. Nokian KrP, Suolahden Urho, O2 Jyväskylä, REDS sekä TPS. Mielenkiintoisia vastustajia. Toivottavasti aurinko paistaa ja iloinen mieli loistaa.


© 2023 Lohjan Salibandy 2011-2012 . Kaikki oikeudet pidätetään.
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita