Turnauksemme

Kiireinen turnauspäivä takana


Joukkueemme järjestämä turnaus vietettiin lauantaina 3.9.2022. Päivää oli valmisteltu jo useampi viikko. Kuitenkin viimeiset kaksi viikkoa olivat varmasti kiireiset usealla vanhemmalla, joukkueenjohdolla sekä valmentajalla valmisteltaessa peliryhmiä, pelaajia, buffaa ja muita asioita taustalla. Viimeisimpänä, sokerina kakun päälle tuli vielä arpajaiset. Ihan muutamassa päivässä saimme Lohja Spa & Resort lahjakorttien lisäksi kasaan huikean määrän eri palkintoja. Huikeeta taustatyötä tekivät meidän pelaajien vanhemmat! Hattu päästä. 🎩


Peliä edeltävänä päivänä ja vielä viimeisenä aamunakin saimme ikäviä uutisia, kun useampi lapsi sairastui tai joutui muusta syystä jättämään turnauksen väliin. Toivottavasti he pääsevät seuraaviin peleihin mukaan.

 

Pelipäivän aamu alkoi kiireellä. Pelipaikalla oli jo ennen omaa joukkuettamme kärkkymässä vieraamme Raaseporista. Kaukalo kasaan, toimitsijoille pöytä, tuolit ja tulostaulun vempaimet. Meidän joukkueen täydelliset naiset, eli äidit, pistivät Lohjan parhaan buffan pystyyn Tennarin aulaan. Ja olikin muuten suosittu. Mokkapalat ym kävivät kaupaksi. Ja arpojakin myytiin muuten päivän aikana jopa 167 kappaletta, aika huikeeta!


Pelipaikat vihdoin kasassa, kahvit keitetty ja buffa toiminnassa. Aamun tuomarikin tuli sovitusti paikalle, ajoissa tottakai. Päivän ensimmäinen pelimme oli meidän LoSB Yellow peliryhmällä. Ja olikin muuten aivan mieletön taisteluilme jengillä. Tehtiin kolme maalia ja huippumokkemme Eliaksen päästäessä vain yhden, lopputulos oli hieno 3-1 voitto. Seuraavaksi näytön paikan sai toinen ryhmämme, LoSB Red. Peli oli todella tasaista, hetkittäin jopa meidän hallintaa. Viininpunaiset lasit päässä. Harmiksemme Rangers iski pari minuuttia ennen loppua ja harmittava 1-2 tappio. Eeli oli muuten aivan huikea hänkin, ilmiöimäisiä veskoja meillä.

 

Seuraava alkusarjan peli käytiin LoSB Yellow ja Vihdin Salisusien välillä. Lopputulos oli aika karua luettavaa, 1-16 tukkaan ja kohti seuraavaa peliä. Tästä ei jäänyt ihan älyttömästi kerrottavaa. Seuraavaksi oli jälleen LoSB Redin näytön paikka. Vastassa Nurmijärven SB-Pro. Tämäkin matsi oli ihan täysin otettavissa. Meidän pojat tuhlailivat paikkoja oikein urakalla ja tolpatkin siellä kolisi. Ei ollut salibandyjumalat meidän puolella ja 2-4 tappio oli tosiasia. Tämä tarkoitti LoSB Redin pelaamista seuraavaksi ns jumbofinaalissa. Vastaan asettui toisen lohkon kolmas, Fbc Raseborg Knights. Peli eteni pitkään suht tasaisissa tunnelmissa, kunnes joukkueemme peli vapautui ja lopulta hoitivat homman tyylikkäästi himaan. 7-2 voitolla oli hyvä lopettaa turnaus.


Meidän LoSB Yellow onnistui kairaamaan tiensä välierään, kiitos päivän loistavan aloituksen Raaseporin ritareita vastaan. Vastaan välierissä asettui SB-Pro. Tiesimme, että vaikea peli edessä. Jostain ne meidän pojat ja tytöt kaivoivat sellasen taisteluilmeen ettei sellaista ole nähty sitten -95 lätkäkisojen. Ottelu oli hienoista Nurmijärveläisten hallintaa, mutta ei jääty kyllä yhtään telineisiin. Meidän Aaro #36 iski sellasen rankkarimaalinkin, että sitä kelpaa muistella vielä pitkään. Varma sijoitus. Ei jäänyt mokelle palaa. Sillä nousimme 2-3 tilanteeseen. Valitettavasti ei päästy rinnalle ja kaveri vielä napautti yhden. Lopputulos 2-4 mutta ei tarvitse kyllä yhtään hävetä. Ihan huikeeta meininkiä. Erityismainintana täytyy nostaa esille, että muilla jengeillä ei ollut tyttöjä matkassa. Meidän tytöt näytti hienoa asennetta. Adalia iski 20cm maalista ohi puolittaisesta läpiajosta ja molemmat, sekä Adalia että Emmiina, alustivat Oren maalin. Olisi sekin maali jäänyt tekemättä ilman tyttöjä.


Päivän parhaat pelilliset annit tarjoili molemmat välierät. Viimeksi mainitun lisäksi toisessa välierässä pelasivat Vihdin Salisudet sekä Kirkkonummi Rangers. Peli oli tasaista läpi koko ottelun. Vauhtia ja tiukkoja tilanteita riitti koko rahan edestä. Vaikka pelit eivät yleisölle mitään maksaneetkaan. Lopulta Vihti kairasi itselleen 6-5 voiton ja eteni kohti finaalia. Finaalista ei sitten paljoa kerrattavaa jäänytkään. Vihti hoiti homman himaan tylysti 9-1. Nurmijärven selkä napsahti noin 3-0 tilanteessa ja peli oli taputeltu.


Hieno turnaus kaikilla. Myös joukkueenjohtaja nautti kokemastaan. Niin lapset kuin me aikuiset olemme taas yhden hienon kokemuksen rikkaampia. Tästä on hyvä jatkaa kohti syksyä.

 

Jojo
© 2023 Lohjan Salibandy 2011-2012 . Kaikki oikeudet pidätetään.
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita