Turnaus Lohjalla


Sunnuntaina kokoonnuimme sankoin joukoin Lohjalle kotihalliin sporttikeskus Tennariin pelaamaan Lohjan iloisinta säbää. Pitkä päivämme alkoi jo kahdeksan aikaan aamulla, kun ensimmäiset innokkaimmat vanhemmat olivat lapsineen jo kolkuttelemassa Tennarin ovia. Ihailtavaa innokkuutta! Äidit ja iskät pystyttivät alakertaan buffaa ja ulos makkaranpaistopistettä. Lapset alkoivat heti aamun valjetessa valmistautumaan ensimmäiseen peliimme.

Aamun ja aamupäivän ajaksi Tennarin valtasi Etelä-Suomen alemman haastajasarjan joukkueita lohkostamme. Meidän ensimmäinen pelimme kello 09:00 SCH Jaguaareja vastaan. Ensimmäistä erää pelattiin aina sinne lähes 10 minuutin kohdalle maalittomassa tasatilanteessa, kunnes katsomo suorastaan räjähti Emilin hienosta syötöstä maalin eteen parkkeeranneelle Adalialle. Adalia sijoitti varmasti pallon maaliin, tilanne 0-1 LoSB: lle. Valitettavasti vain puoli minuuttia myöhemmin vastustajan tyttösäbäilijä iski tasoituksen. Peli eteni tasaisissa merkeissä ensimmäiset kaksi erää. Kolmannessa erässä vastus sai pienen etumatkan ja LoSB ei enää jaksanut lopussa ihan parhaaseensa. Eelillä huippusuorituksia läpi matsin, hattutemppu kolmella maalillaan. Adalialla myös loistava kauden aloitus, saldona 1 hieno maali ja syöttö Eelin maaliin. Helpolla ei päästetty lohkoamme johtavaa SCH Hyvinkäätä.

Toinen pelimme LoSB Yellown päivässä oli M Teamin Red peliryhmää vastaan. Sekin peli alkoi osaltamme hienosti, kun jo reilun minuutin kohdalla Adalian syötöstä Luca täräytti ottelun avausmaalin. Ilon kiljahduksia kuultiin Helsingissä asti, kun Luca tajusi pallon heilauttavan verkkoa. Valitettavasti pelin kahdeksan seuraavaa maalia merkitiin vastustajalle. Tämän jälkeen meiltä muutama tärkeä ja iloinen onnistuminen. Emil ensin ja sitten Lukas pääsi vihdoin irti "apinasta selässään". Useampi tolppalaukaus kun on viime peleissä hieman masentanut poikaa. Nyt tuli hieno maali. Hyvä Lukas! Peli päättyi lopulta väsymyksen saattelemana 3-11 vastustajalle. Ei ollut LoSB Yellow: lla helppoa, mutta tärkeitä kokemuksia rikkaampia olemme jälleen. Pää pystyyn ja eteenpäin!


Iltapäivän katsomon ja kentän valtasivat ylemmän haastajasarjan pelurit sekä vanhemmat. LoSB Red peliryhmämme ensimmäinen peli ko. sarjassa ja heti vastassa viime kauden finalisti Kirkkonummen Rangers. Kaksi ottelua olimme harjoitelleet heitä vastaan aiemmin, kun keväällä hävisimme Tennarissa harkkapelin ja syyskuussa harjoitusturnauksessa tiukka parin maalin tappio. Nyt Lohjan Salibandy näytti heti ottelun alusta lukien, että ei muutun tultu katselemaan. Vielä ensimmäinen erä oli maaliton, mutta sitten alkoi verkot heilumaan. Ensin Lenni aloitti maalinteon ja viisi minuuttia myöhemmin Veikko hiljensi entisestään Rangersiä. Tilanne jo 2-0 LoSB: lle. Toisessa erässä vastustaja onnistui vielä kaventamaan maalilla mutta kolmannen erän maalimme Nuutin sekä Veikon mailoista siivittivät meidät ensimmäiseen voittoomme. Veikon kaksi maalia ja Santun aivan älytön työmäärä kentällä jäivät mieleen. Unohtamatta Eliaksen maagisia torjuntoja. Hieno peli!

Seuraava LoSB Red: n peli oli alkuillasta ja vastaan saimme M Teamin Blue peliryhmän. Sekin peli alkoi loistavasti ja Väinö iski meidät jälleen johtoasemaan pelin ensimmäisellä minuutilla jo. Peli eteni aina kymmenennelle minuutille meidän johdossa, kunnessa vastustaja rokotti. Eikä aikaakaan kun Valtteri iski meidät jälleen johtoon. Tilanne 2-1 meille erätauolla. Kolme seuraavaa maalia menikin sitten vastustajalle ja joukkueestamme alkoi näkymään jälleen kerran väsymys toisessa pelissämme. Keskittyminen vaikutti olevan aivan jossain muualla kuin kentällä. Kolmannessa erässä Otso kavensi tilanteen 4-3, mutta lähemmäs ei enää jaksettu nousta. Lopulta M Teamille ansaittu voitto 5-3. 

Meitä leimaa edelleen, viime kaudelta tuttu, toisen pelin syndrooma. Pelaajamme ovat väsyneitä ja keskittymiskyky lähes nolla lähestulkoon aina toisessa pelissä. Ehkäpä tähän tullaan keskittymään enemmän tulevissa turnauksissamme. Ensimmäiset pelit olivat erittäin positiivisia ja antaa lupaa odottaa paljon kehitysaskelia jälleen seuraavissa koitoksissa. Kahden viikon kuluttua molemmilla peliryhmillä onkin sitten edessään seuraavat turnaukset. Se mikä oli mieleenpainuvaa kaikissa neljässä pelissä, niin pelit alkoivat hyvin ja jokaisessa pelissämme avausmaalin teki Lohjan Salibandy!

#losb #lohjansalibandy

Videolla koko päivän turnaus. Ensimmäinen peli alkaa hiukan kesken.

SCH Jaguaarit - LoSB Yellow, videon aloitusaika 00:00

LoSB Yellow - M-Team Red, 4:37:00

Rangers - LoSB Red, 05:41:30

M-Team Blue - LoSB Red, 08:35:00

© 2023 Lohjan Salibandy 2011-2012 . Kaikki oikeudet pidätetään.
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita